Spiel 2011 – De nieuwigheden

Op Spielbox en Boardgamegeek waren al langer voorlopige lijsten met nieuwigheden te vinden. Vandaag is op de officiële site van Spiel de definitieve lijst met alle spellen gepubliceerd. Je kan deze lijst terug vinden op de site van Spiel. Op deze site kan je ook alle ander informatie zoals zaalplan, toegangsprijzen, routebeschrijving, enzovoort terug vinden. Iedereen die naar Essen gaat wensen we veel plezier en misschien zien we elkaar daar wel ergens tussen de duizenden mensen. Voor zij die helaas niet kunnen gaan, niet getreurd, Roll The Dice zal de spellencollectie weer goed uitbreiden. De spellen zullen op de komende spellendagen natuurlijk te spelen zijn.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice

Eén gedachte over “Spiel 2011 – De nieuwigheden”

Reacties zijn gesloten.