Spiel 2011 – de foto’s

Een schriftelijk verslag over Spiel 2011 wordt dit even nog niet, maar ik kan al wel meedelen dat foto’s inmiddels online staan. Het zijn er ongeveer 200, dus ga gerust even zitten om mee te genieten van deze wederom geweldige editie van Spiel. Naast de foto’s van de spellen en de impressie van de beurs zelf zijn er bewust ook wat foto’s bij gedaan van de randactiviteiten, vooral het diner. Ik hoop dat de aanwezigen hier ook van kunnen meegenieten en dat zij die afwezig waren hierdoor misschien volgende jaar wel (weer) mee willen. Wij zijn in ieder geval met een goed gevoel en een goed gevulde kofferbak weer naar het Veldhovense gereden. Wat er allemaal in de kofferbak is meegekomen zal hier binnenkort wel te lezen zijn. Om naar het fotoalbum te gaan moet je gewoon even hier klikken.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice