Roll The Dice Top 10 nieuwe Spiel ’11 spellen

Essen 2011 is achter de rug en Roll The Dice heeft een groot aantal nieuwe spellen aan de verzameling kunnen toevoegen. Je kunt een overzicht van de nieuwe aankopen hier op BoardGameGeek vinden. De afgelopen twee Roll The Dice speeldagen (zondagmiddag en zaterdagavond) hebben de bezoekers kunnen stemmen op hun favoriete spellen van deze nieuwe aanwinsten. Veel mensen vonden het nogal lastig omdat ze de meeste van deze spellen nog niet gespeeld hadden. Daarom moet de uitkomst van deze Top 10 niet te serieus genomen worden.

De Roll The Dice Top 10 nieuwe Spiel ’11 spellen zijn:

10 Alba LongaLast WillQuébec Een gedeelde tiende plaats voor deze drie spellen.
 9 Toc Toc Woodman
 8 Space Maze
 7 The Resistance
 6 Glory to Rome
 5 Strasbourg
 4 Coney Island
 3 Hawaii
 1 Helvetia Een gedeelde eerste plaats voor Helvetia en Fortuna.
 1 Fortuna

Het stemformulier van Thijs is niet meegenomen omdat hij allemaal vreemde scores aan de spellen gegeven had. Zelf ben ik helemaal vergeten te stemmen bedenk ik nu ik de eindlijst opgesteld heb. Maar mijn favorieten, The Resistance en Toc Toc Woodman, staan erin. Ik vind het ook heel leuk dat Space Maze zo hoog in de lijst geëindigd is. Vinden jullie Fortuna en Helvetia goede winnaars?