Foto’s speelzondag december 2011

Afgelopen zondag (4 december) had Roll The Dice weer een speelzondag georganiseerd. Deze keer was het thema: spellen voor grote groepen. Ondanks dat dit de dag voor pakjesavond was, waren er meer dan genoeg mensen gekomen om gezellig te kunnen spelen.

Ook waren de mensen van Gorilla Games aanwezig om een demonstratie te geven van hun spel Battlestations. In dit bordspel, dat elementen heeft van een rollenspel, besturen de spelers een ruimteschip waarmee ze op missie gestuurd worden naar vreemde nieuwe werelden bewoond door andere levensvormen en beschavingen. Om het ruimteschip te besturen zullen de helden in het schip acties moeten uitvoeren. Zo moet de piloot naar de stuurhut lopen en daar een stuur actie doen om het schip op de sterrenkaart te laten draaien.

Veel mensen hebben al gestemd voor de nieuwe Roll The Dice Top 10 spellen voor grote groepen. Komende speelavonden op 16 en 17 december kan er ook nog gestemd worden.

De foto’s zijn zoals elke keer weer terug te vinden op onze fotopagina. Wil je direct naar de foto’s van afgelopen spellenavond, klik dan hier.

Eén gedachte over “Foto’s speelzondag december 2011”

Reacties zijn gesloten.