Roll The Dice Spellenavonden op 13 en 14 januari

Komend weekend organiseert Roll The Dice weer een jeugd en volwassenen spellenavond. De kratten zijn opnieuw ingedeeld met alle nieuwe aanwinsten. Je kunt hier een overzicht vinden van alle spellen van Roll The Dice. Deze maand worden de spellen in de oneven kratten meegenomen, waaronder Chaos in the Old World, Ghost Stories en Lost Temple.

De nieuwe ledenpasjes zullen klaar liggen bij de bar. Als je er een nieuwe foto op wilt kun je die voor woensdag sturen naar info@rollthedice.nl.

Dit weekend is ook de eerste mogelijkheid om te stemmen voor de Roll The Dice Top 10 van Catan. Deze Top 10 rangschikt de beste Kolonisten van Catan varianten, uitbreidingen en verwante spellen.

Op vrijdagavond, 13 januari, van 19 uur tot en met 23 uur is de jeugdavond voor jongeren van 10 tot en met 16 jaar in De Leus te Veldhoven. De entreeprijs voor niet-leden is €1,50. Kijk voor meer informatie op de pagina over de spellenavond jeugd.

Op zaterdagavond, 14 januari, van 19 uur tot en met 2 uur in de nacht is de volwassenenavond voor spelers vanaf 16 jaar in De Nieuwe Band te Veldhoven. De entreeprijs voor niet-leden is €2,00. Kijk voor meer informatie op de pagina over de spellenavond volwassenen.

De volwassenen spellenavonden worden elke tweede zaterdag van de maand gehouden. De spellenavond voor de jeugd de vrijdag daarvoor. Bekijk voor een overzicht onze agenda of de data spellenavonden 2012.