Roll The Dice Spellenverkoop 2012

Naar jaarlijkse gewoonte moeten enkele spellen ruimte maken voor de nieuwe aanwinsten. ook dit jaar is dit niet anders. Enkele weken geleden hebben de leden een mail gekregen met daarin de lijst van spellen die de collectie verlaten en de prijzen. De prijzen die vermelde prijzen zijn erg laag en daarom ook niet voor onderhandelen vatbaar. Mochten er meerdere leden interesse hebben in hetzelfde spel, dan zal de dobbelsteen bepalen naar wie het spel gaat. Alle niet verkochte spellen zullen later op andere manieren verkocht worden, zoals op de Koninginnenmarkt en Meerhovendag.

Mocht je de mail met de spellenlijst gemist hebben, of niet meer, stuur dan even een mailtje naar info@rollthedice.nl dan sturen we de lijst nog eens door. Aanmelden voor spellen kan nog tot en met 5 februari. De uiteindelijke loting gebeurd een weekje later op de spellenavond van februari.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice