Foto’s speelzondag januari 2012

Vandaag heeft Roll The Dice weer een speelzondag georganiseerd. Deze keer was het thema het Open Veldhovense Kolonisten toernooi. Naast het toernooi waren er ook nog genoeg mensen gekomen om andere bordspellen te spelen. De uitslag van het toernooi zal zeer snel op deze website gepubliceerd worden.

Het thema van de Roll The Dice Top 10 loopt synchroon met het thema van de speelzondagen. Er hebben deze keer een record aantal van 32 mensen gestemd op de Top 10 Catan uitbreidingen, varianten en verwante spellen. Deze zal komende week op de website geplaatst worden.

De foto’s zijn zoals elke keer weer terug te vinden op onze fotopagina. Wil je direct naar de foto’s van deze zondag, klik dan hier.

Eén gedachte over “Foto’s speelzondag januari 2012”

Reacties zijn gesloten.