Sciencefiction themaplein op Zuiderspel

Op de tweede paasdag (over twee maanden) zal de vierde editie van Zuiderspel plaatsvinden. Op deze spellenbeurs zijn er activiteiten voor jong en oud. Zo zijn er drie pleinen: het kinderplein, het hot-en-gespotplein en het themaplein.

Het themaplein wordt georganiseerd door Roll The Dice. Het thema van dit jaar is sciencefiction. Er zullen verschillende bord- en kaartspellen te spelen zijn die onder andere gaan over ruimtereizen, buitenaardse wezens en futuristische uitvindingen. Het plein zal geheel in stijl worden aangekleed.

In de weken voor Zuiderspel kondigen we aan welke spellen er op het sciencefiction themaplein aanwezig zullen zijn. Heb jij een leuke suggestie, geef dan een reactie op dit bericht.

Kijk voor meer informatie over Zuiderspel op de Zuiderspel website.

5 gedachten aan “Sciencefiction themaplein op Zuiderspel”

  1. Eclipse kan op het Science Fiction plein niet ontbreken. Ik heb dit fantastische spel nu een paar keer gespeeld met veel plezier. Als julie (Roll the Dice) dit spel nog niet in jullie bezit hebben ben ik best bereid om eens bij jullie dit spel mee te nemen en te demonstreren.
    Nu maar hopen dat Asmodee het op tijd klaar krijgt om dit spel in Nederland leverbaar te maken.

  2. Om nog een paar titels toe te voegen die mogelijk aan het succes van het themaplein kunnen bijdragen: Battlestar Galactica, Space alert, Galaxy trucker, Race for the galaxy, resistance, Roborally en neuroshima hex

Reacties zijn gesloten.