Spellenzondag 25 maart: sciencefiction spellen

Overzicht speelzondag februari

Komende zondag 25 maart is voorlopig alweer de laatste extra spellenzondag. Maar er zullen vanaf oktober weer nieuwe ingepland worden. Ook deze spellenzondag krijgt zijn eigen thema mee vanuit de evenementencommissie.

De spellenzondag vindt plaats in de Nieuwe Band. Het thema is sciencefiction spellen. Deze dag wordt gebruikt om te oefenen voor het themaplein van Zuiderspel, dat hetzelfde thema heeft. Als je sciencefiction spellen niet leuk vindt, dan kun je ook gewoon wat anders spelen. Je bent welkom vanaf 11 uur en we spelen tot 18 uur. De entreeprijs voor niet leden is €2.

De meeste spellen die op het Zuiderspel themaplein aanwezig zijn kunnen gespeeld worden. Verder zijn gewoon alle spellen uit de oneven kratten aanwezig. Daarbuiten willen we iedereen vooral aanmoedigen om hun eigen sciencefiction spellen mee te nemen. Deze dag heb je ook de laatste kans om te stemmen voor de Roll The Dice Top 10 sciencefiction spellen.