Uitslag prijsvraag: Zuiderspel 2012

Het was niet eenvoudig om het antwoord op de prijsvraag ‘Wat is het totale gewicht van de bordspellen op de foto?’ te bepalen. Met behulp van een keukenweegschaal heb ik al de spellen gewogen. Maar omdat de weegschaal maar tot twee kilo kan wegen, heb ik sommige dozen open moeten maken om de inhoud in porties te wegen. Na alle gewichten bij elkaar opgeteld te hebben ben ik tot een totaal van 12355 gram gekomen.

De winnaars zijn:

  • Gerard de Gelder (12400 gram)
  • Rick Kranghand (12200 gram)

Deze winnaars ontvangen een e-mail met daar de verdere instructies.

Als je geen prijs gewonnen hebt, hoop ik je toch te zien op Zuiderspel. De entreeprijs is maar € 6 per volwassene. Via de site van Zuiderspel is er ook nog steeds een kortingactie. Ik bedank alle deelnemers voor het meedoen aan deze prijsvraag en de organisatie van Zuiderspel voor het beschikbaar stellen van de kaartjes.

3 gedachten aan “Uitslag prijsvraag: Zuiderspel 2012”

  1. Inderdaad erg leuk. En ik zat ook zo dichtbij?! Puur op gevoel gegokt.
    @Joran Is dat een dobbelsteen (45 gr)? 😀

Reacties zijn gesloten.