Spellenavonden 11 en 12 mei 2012

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Aankomend weekend vinden weer onze maandelijkse spellenavonden plaats. De jeugdavond is vrijdag 11 mei vanaf 19 uur en duurt tot 23 uur. Iedereen van 10 jaar tot en met 16 jaar is welkom. Leden mogen gratis binnen en niet-leden betalen €1,50 entree. Aangezien de Leus, onze vorige locatie, definitief gesloten is verhuizen we deze maand naar de MFA Brede School aan de Smelen 38 in Veldhoven.

Voor de volwassennenavond, die doorgaat op zaterdag 12 mei van 19 uur tot 2 uur, veranderd er weinig. Deze gaat gewoon door in de Nieuwe Band. Spelers vanaf 16 jaar zijn welkom en betalen entree van €2,00. Leden mogen gratis binnen.

Gezien we weer in een oneven maand zitten hebben we dan ook de oneven kratten met spellen klaar staan. Hierin zitten onder anderen volgende spellen: Québec, 7 Wonders, Carcassonne en Stone Age. Op de volwassenenavond kan er ook gestemd worden voor de Roll The Dice Top 10 kaartspellen.

De volwassenen spellenavonden worden elke tweede zaterdag van de maand gehouden. De spellenavond voor de jeugd de vrijdag daarvoor. Bekijk voor een overzicht onze agenda of de data spellenavonden 2012.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice