NK Bordspellen op de Ducosim Lentebeurs van 12 mei

NK 2011

Komende zaterdag 12 mei is het een drukke spellendag. ’s Avonds is de Roll The Dice spellenavond en overdag vindt in Amersfoort de Ducosim Lentebeurs plaats. De Ducosim beurs is een compacte en gezellig beurs voor spelliefhebbers. In de zaal staan genoeg tafels om altijd een plaatsje te kunnen vinden waar spellen gedemonstreerd worden. Daaromheen staan verkoopstands met een uiteenlopend aanbod van oude en nieuwe spellen. Bij de meeste verkoopstands kun je ook gebruik maken van de Ducosim korting.

Roll The Dice organiseert dit jaar weer het NK Bordspellen dat op deze dag gehouden zal worden. De eenentwintig teams zullen daar in vier rondes gaan strijden om de titel. De spellen die worden gespeel zijn: PrincipatoFortunaDe Eerste Vonken en Lancaster. Kijk voor meer informatie op de website van Roll The Dice: NK Bordspellen.

Daarnaast worden er op de beurs andere toernooien georganiseerd voor verschillende miniatuurspellen. Er is een Bring en Buy stand waar je jouw oude spellen kunt laten verkopen of waar je voor een goede prijs een tweedehands spel kunt aanschaffen. Heb je zelf een goed spel idee? Ga dan naar de 999 Games Bring and Try stand om het te laten zien en misschien gaat 999 Games er dan mee aan de slag. Wacky Works staat er met zijn nieuwe spel ‘Oh no… INVASION!!’, dat op Essen uitgebracht gaat worden. Roll The Dice is ook aanwezig om spellen te demoën voor Asmodee.

De beurs begint om 10 uur en duurt tot 17:30 uur. Als Ducosimlid mag je gratis naar binnen. De entree voor niet-leden bedraagt € 7. De beurs wordt gehouden in de Flint te Amersfoort. Kijk voor meer informatie op de website van Ducosim: Lentebeurs, zaterdag 12 mei 2012.