Tabletop: Fiasco en Market Garden: Eindhoven Bridge videos

Op het Roll The Dice weekendje weg heb ik voor de eerste keer Fiasco gespeeld. Dit is een verhalend rollenspel dat je in ongeveer anderhalf uur kunt spelen en waar geen spelleider voor nodig is. De laatste aflevering van Tabletop gaat ook over Fiasco. Tabletop is een webvideoserie van de acteurs en schrijvers Wil Wheaton (Start Trek: Wesley Crusher) en Felicia Day waarin een aantal interessante en bekende mensen (bord)spellen spelen. Als je wilt weten hoe een verhalend rollenspel zonder spelleider werkt, bekijk dan de laatste aflevering.


In het begin van dit jaar heb ik een berichtje geschreven over de wargame Market Garden: Eindhoven Bridge. Als je een monotone videorecensie van dit spel wilt zien, bekijk dan de onderstaande video.

5 gedachten aan “Tabletop: Fiasco en Market Garden: Eindhoven Bridge videos”

  1. Pffff, ik heb zelden zo’n irritante stem gehoord zeg. Ik heb het 4 minuten volgehouden, maar toen was ik het echt helemaal beu.

      1. Inderdaad ja, maar dat was best een overbodige opmerking voor iedereen die de filmpjes heeft gezien.

  2. idd ik hield het nog geen minuut uit bij die eindhoven bridge
    Ik wist trouwens niet dat Wil Wheaton ook van star trek was, tegenwoordig is hij ook bekend van de webseries the guild en syfy serie eureka

    1. en natuurlijk van The Big Bang Theory. Ik denk overigens dat je hem niet zou herkennen als je een aflevering van Star Trek zou zien waar ie in zit.

Reacties zijn gesloten.