Gouden Ludo 2012

De genomineerde spellen voor de Gouden Ludo 2012 zijn vandaag bekend gemaakt. De vier gelukkigen zijn:

Zelf heb ik alle vier de spellen al kunnen uittesten en ik kan je beloven dat alle spellen aan elkaar gewaagd zijn, het zijn stuk voor stuk goed kanshebbers. De meeste spellen hebben al andere nominaties op zak, zoals Spiel des jahres.

De Gouden Ludo is een (Belgische) spellenprijs die nu voor de vierde keer wordt uitgereikt aan spellen die in het Nederlands uitkomen. Er worden vier spellen genomineerd door de organisatoren en dan is het aan de Belgische verenigingen om de spellen te waarderen. Het spel met de meeste punten krijgt dan de Gouden Ludo. De organisatie komt voort uit de organisatoren van Spel en de FORUM-federatie. Spellen die eerder de Gouden Ludo wonnen zijn: Pandemie (2009), Hoogspanning (2010) en 7 Wonders (2011). Voor meer informatie over deze spellenprijs verwij ik je graag door naar hun website: www.goudenludo.be

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice

2 gedachten aan “Gouden Ludo 2012”

  1. Ik heb alleen Kingdom Builder en King of Tokyo gespeeld. King of Tokyo is gewoon een heel erg leuk spel (kan niet wachten om de uitbreiding te kopen). Ik heb de afgelopen weken drie keer Kingdom Builder gespeeld. Speelt lekker snel, maar ik heb het gevoel dat er net wat teveel geluk in zit voor het type spel dat het is. De andere twee moet ik nog spelen. Wie help mij daarbij :D?

    1. Bij het Dorp kan ik je helpen, met plezier zelfs. Hij staat inmiddels ook bij in (lees bij gebrek aan plaats: naast) de kast.
      Revolver heb ik niet, maar als je Robèr een mailtje stuurt wil hij hem wel eens meebrengen op de volgende spellenavond.

Reacties zijn gesloten.