Spellenavonden november

Enkele nieuwe spellen uit Essen.

Komend weekend staan onze spellenavonden weer op het programma. Tussen de vorige spellenavonden en deze hebben we twee spellenbeurzen bezocht, Spiel en Spellenspektakel, en dit heeft zo zijn gevolgen. Op beide beurzen zijn weer een hoop nieuwe en mooie spellen gepresenteerd. Roll The Dice heeft ook een hoop van al dat moois mee naar Veldhoven gebracht.Deze spellen zijn dus te spelen. Als je wilt weten welke spellen dit zijn, kan je in de spellenlijst kijken. Alle spellen waar krat 99 bij staat, zitten nieuw in de collectie. Deze spellen zijn nog niet uit te lenen. Daarnaast doen we ons best om zoveel mogelijk oneven krattenmee te nemen.

Tijdens de volwassenenavond kunnen de bezoekers stemmen voor de Top 10 schietspellen.

Voor de jeugd gaan de deuren van de MFA Noord open op vrijdag 9 november om 19 uur. Voor de volwassenenavond is het nog een dagje langer wachten, namelijk zaterdag 10 november om 19 uur. Voor hen staan de spellen klaar in De Nieuwe Band.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice