Spellenzondag 25 november

Zondag, 25 november, komt er weer een eerste spellenzondag. Gezien het succes van vorige winter, willen we deze zondag met plezier weer organiseren. We gaan dit jaar niet met speciale thema’s werken, maar deze eerste zondag zal hoofdzakelijk ingevuld worden door de spellen die we van Spiel hebben meegebracht. De spellen uit de oneven kratten hebben we natuurlijk ook weer gewoon bij. Dit is ook de laatste kans om te stemmen voor de Top 10 schietspellen. Deze dag is niet alleen voor volwassenen, iedereen is dus welkom vanaf 11 uur tot 18 uur in De Nieuwe Band, dis is waar we altijd spelen met de volwassenavonden.

Zondag 23 december zullen we ook nog een spellenzondag houden. De data voor 2013 hopen we snel bekend te kunnen maken. Volg daarom onze site goed.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice