Foto’s januari

Overzicht januariDe maand januari loopt stilaan op zijn einde. We hebben het jaar weer goed ingezet en zijn blij dat iedereen in 2013 ook de weg weer vindt naar Roll The Dice.

Tijdens de volwassenenavond zijn de mensen van Rospaard hun spel Travalgo komen uitleggen. Bij dit spel ga je opzoek naar toels. Dit doe je door de wereld te ontdekken, maar deze kan snel veranderen: water wordt plots land en andersom. De tafels waren goed gevuld, dus verschillende mensen hebben dit spel ook gespeeld.

Afgelopen zondag was het dan de beurt aan die kleine ruimtewezens die ons sinds Zuiderspel 2012 achtervolgen, beter bekend als Odynauts. Deze doken op in de volgende spellen: Cavemen playing with fire, Hennen Jennen en Chipleader. Drie leuke kaartspellen. Deze drie spellen vielen ook erg in de smaak.

Graag wil ik via deze weg beide uitgevers nogmaals bedanken voor hun komst. De foto’s van beide spellendagen kan je vinden op onze fotopagina.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice