Roll The Dice op Zuiderspel 2013

RTD-houtZoals de afgelopen vier jaar zal ook dit jaar Roll The Dice niet ontbreken op Zuiderspel, de spellenbeurs die alle meubelboulevards en paasshows van de autohandelaars doet vergeten. Zuiderspel gaat naar traditie ook dit jaar weer op paasmaandag, 1 april 2013. We zullen met Roll The Dice weer zorgen voor het themaplein. Dit jaar is het thema: Hout. Hoe men komt bij hout is eigenlijk niet onlogisch… je hebt verschillende soorten jubilea, een gouden jubileum is vijftig jaar, zilver is vijfentwintig jaar, en hout is vijf jaar. Wil je maar weten over de verschillende jubilea, kijk dan even op wikipedia. Zuiderspel is aan zijn vijfde editie. Zelf laten ze dit ook niet onopgemerkt voorbij gaan. Maar later meer daar over.

De spellen die we op het themaplein zullen hebben hebben dus allemaal wat te maken met hout, dit kan op verschillende manieren, hout kan een grondstof in het spel zijn, maar het spel zelf kan ook van hout gemaakt zijn. De komende weken zullen we de spellen hier in het kort wat aankondigen. Daarnaast zijn we ook nog op zoek naar enkele leden die ons willen helpen op de stand van Roll The Dice. Zij kunnen zicht melden via mail op info@rollthedice.nl.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice