E-Vrienden komt op bezoek bij Roll The Dice

e-vrienden-logoEindhovense vrienden (E-Vrienden) is een activiteitengroep voor volwassenen in de regio Eindhoven. Een activiteitengroep is een club waar een grote diversiteit aan activiteiten wordt georganiseerd. Dit kan van een wandeling tot een bezoek aan een pretpark zijn of van een etentje tot een roofvogelworkshop. Deze activiteiten worden zowel door het bestuur als door de leden zelf georganiseerd.

Op zaterdag 9 maart staat bij de E-Vrienden een avondje bordspellen spelen bij Roll The Dice op het programma. Heb je nog tijd over en wil je die niet alleen aan spelletjes spelen besteden? Zoek ze dan op tijdens deze avond en dan kunnen ze direct al je vragen beantwoorden. Je kunt natuurlijk ook kijken op hun website www.e-vrienden.nl of op de facebookpagina.

Roll The Dice organiseert de volwassenen spellenavond elke tweede zaterdag van de maand in De Nieuwe Band te Veldhoven. De avond begint om 19 uur en duurt tot 2 uur in de nacht. De entreeprijs voor niet Roll The Dice-leden is €2. Kijk voor meer informatie op de pagina: Spellenavond Volwassenen.