Roll The Dice Kickstarter update #1

kikcOp Kickstarter kan je best goede spellen vinden. Een tijdje geleden heeft Ralf al wat meer toelichting gegeven over de werking van Kickstarter en de valkuilen die je kan tegenkomen. Soms is het ook even zoeken naar die pareltjes, maar daar wil ik jullie graag bij helpen. Hieronder staan enkele lopende projecten die op een of andere manier mijn interesse al gewekt hebben. Dit wil nog niet zeggen dat ik ze zelf ook bestel. Tips mag je mij ook altijd doorsturen, wie weet neem ik ze op in de komende update.

Meerkat Slammers

Dit spel hoort duidelijk in de categorie van Jungle Speed en Ligretto. Snelle kaartspellen waarbij je allemaal samen speelt en heel alert moet zijn.
Meerkat Slammers op boardgamegeek.

Coup

Coup is een remake van een spel uit 2012. Op boardgamegeek wordt de vergelijking gemaakt met Love Letters. Deze laatste was een hit tijdens Spiel 2012. Een groot verschil is dat je geld moet verzamelen en dit heb je nodig om je kaarten te kunnen uitspelen.
Coup op boardgamegeek.

Glaxy Defenders


Bij dit coöperatief spel ga je als groep Special Agents de Aliens te lijf. Duidelijk voor de liefhebber van sci-fi. het spel is ook alleen te spelen.
Galaxy Defenders op boardgamegeek.

Dungeon Dice


Tegen elkaar spelen door te dobbelen en zo extra dobbelstenen te verzamelen om nog sterker te worden. Maar ook de monsters hebben zo hun dobbelstenen.
Dungeon Dice op boardgamegeek.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice

Eén gedachte over “Roll The Dice Kickstarter update #1”

  1. Helaas heeft Meerkat Slammer het niet gehaald op Kickstarter.
    Voor de liefhebbers zijn ze nog wel te bestellen via deze link. Let wel dat de verzendkosten naar EU even duur zijn als het spel zelf.

Reacties zijn gesloten.