Uitslag spellenquiz

Uitslag QuizAfgelopen vrijdag, 26 april, waren met één ploeg aanwezig op de eerste spellenquiz georganiseerd door de Forum Federatie, afdeling Merksem. In onze ploeg waren met vijf deelnemers, Bart, Thijs, Maureen, Raymond en ikzelf, Pieter. De quiz bestond uit verschillende rondes met vragen, foto’s en muziek. Ja inderdaad muziek … als een operazanger “O sole mio” zingt, kan dat ook wel eens “O zoo le Mio” zijn. Zelfs aan filmvragen ontkwamen we niet. Tussendoor was er nog een grote fotoronde, vergelijkbaar met puzzels, Kaap de goede hoop, hier op onze site. Een tweede grote ronde bestond uit fragmenten van spelregels waarbij je het goede spel moest weten. Alles klinkt misschien makkelijk, maar af en toe viel het ook erg tegen. Gelukkig viel het bij de meeste andere ploegen nog meer tegen, waardoor wij een mooie tweede plaats hebben ingenomen. Iedere deelnemer mocht ook nog een prijs uit de rijkgevulde tafel kiezen.

Via deze weg wil ik het jeugdbestuur van Forum Merksem nog eens bedanken voor de goede organisatie en als we mogen, komen we graag volgend jaar nog eens terug, maar dan gaan we voor de eerste plaats.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice