Roll The Dice kickstarters update #3

kikcIn deze derde update laten weer weer interessante spellen zien die momenteel worden aangeboden op Kickstarter. Als je meer informatie over de werking van Kickstarter wilt kan je die hier terug vinden.

Canterbury

Bij dit spel ga je als Lord helpen om de stad Canterbury op te bouwen. Zorg wel dat je zelf de meest welvarende Lord wordt om zo het spel te winnen.
Canterbury op boardgamegeek.

Civility

Jij als heerser van een stad, moet proberen er voor te zorgen dat de inwoners in je stad het goed hebben. Oorlog ligt op de loer en zal je overkomen. Door de juiste strategie te kiezen kan je dit overwinnen.
Civility op boardgamegeek.

Snowdonia 2de editie en uitbreiding

Snowdonia is in 2012 in Essen uitgekomen en wordt nu via Kickstarter heruitgegeven. Volgens mij richten zij zich hiermee speciaal op de Amerikaanse markt.
Daarnaast komt er ook een uitbreiding van. Deze is ook los te bestellen. Deze bestaat uit enkele nieuwe kaarten en mooiere poppetjes om in te zetten in plaats van de standaard figuurtjes.
Snowdonia (basisspel) op boardgamegeek.

Wargames scenery

Niet echt een bordspel of kaartspel, maar ik wil de wargamers ook te gemoed komen. Dit zijn losse onderdelen die mooi in elkaar passen om zo een heel landschap in elkaar te zetten.

Ben je zelf een interessant spel tegengekomen op Kickstarter, mag je het gerust doorgeven door een mailtje te sturen naar info@rollthedice.nl

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice