Roll The Dice kickstarter update #4

rollthedice-kickstarter-updateWe proberen regelmatig verschillende spellen, of spel gerelateerde zaken die op Kickstarter verschijnen hier onder de aandacht te brengen. Natuurlijk is er veel meer op Kickstarter te zien en is het een kleien selectie. Als je meer informatie over de werking van Kickstarter wilt kan je die hier terug vinden.

Euphoria

Met je werkers, dobbelstenen, moet je je wereld zo goed mogelijk uitbouwen en tunnels naar de andere werelden bouwen. Natuurlijk ga je de anders spelers proberen te blokkeren of daar te infiltreren. Inmiddels is het al een zes persoonsspel.
Euphoria op boardgamegeek.

Pack of Heroes

Helden uit verschillende stripboeken vormen samen een team. je moet met jouw team proberen het team van je tegenstander te verslaan. Het is een jort(twintig minuten) kaartspel voor twee spelers.
Pack of Heroes op boardgamegeek.

Eight Minute Empire Legends

Door het kiezen van een openliggende kaart kan je je rijk uitbreiden. Elke kaart heet ook weer speciale eigenschappen die je hierbij kunnen helpen.
Eight Minute Empire Legends op boardgamegeek.

Jungle Mania

Als je bent uitgekeken op de standaardtotem die bij Jungle Speed zit, kan je via deze weg een nieuwe bestelen met speciale tekeningen. Helaas hebben ze (nog) geen voorbeelden online staan. De prijzen zijn ook zonder het spel!
Jungle Speed op boardgamegeek.

Ben je zelf een interessant spel tegengekomen op Kickstarter, mag je het gerust doorgeven door een mailtje te sturen naar info@rollthedice.nl

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice