Roll The Dice Kickstarter update #7

rollthedice-kickstarter-updateVandaag nog eens een nieuwe update van spellen die worden aangeboden op Kickstarter.com. Dit is een principe van crowdfunding, wat wil zeggen dat mensen zich kunnen inschrijven voor spel. Als het doel behaald wordt, ben je verplicht het bedrag te betalen en wordt het spel ook gemaakt. Als het doel niet gehaald wordt, gaat alles niet door en kost het je ook geen cent. Als je meer informatie over de werking van Kickstarter wilt kan je die hier terug vinden.

Ortus

In de Ortus Arena ga je als strijders elkaar te lijf om zo de machtigste te zijn. Het is een tweepersoonsspel dat wordt uitgebracht door de Nederlandse uitgever Fablesmith. Het spel komt ook meteen uit voor Android en iPad.
Ortus op boardgamegeek.

Fallen

Ook dit is een tweepersoons spel, deze keer een kaart- en dobbelspel. Bij dit spel is de ene speler het goede en de andere het kwade. Kijken wie deze keert wint!
Fallen op boardgamegeek.

Shuriken

Als groep van ninja’s probeer je met zoveel mogelijk over te blijven, maar dat is ook de taak van de andere spelers natuurlijk. Bij dit bordspel zitten een hoop plastic figuurtjes.
Shuriken op boardgamegeek.

Mythical Lairs

Dit is weer een set met onderdelen om je dungeon spellen een betere look te geven.
Mythical Lairs op het internet.

Ben je zelf een interessant spel tegengekomen op Kickstarter, mag je het gerust doorgeven door een mailtje te sturen naar info@rollthedice.nl

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice