Roll The Dice barbecue

bbqOp zaterdag 14 september beginnen we iets vroeger aan de spellenavond. Voor onze leden organiseren we dan onze jaarlijkse barbecue. Vanaf 18h00 ben je dan welkom, mits je jezelf hebt ingeschreven voor de barbecue. De reguliere spellenavond gaat ook gewoon door vanaf 19h00. Om jezelf in te schrijven voor de barbecue kan je terecht op onze speciale pagina. Daar vul je het formulier en je krijgt vanzelf een bevestiging van ons. Iedereen mag ook een introducé meebrengen. Op deze pagina staat ook meer informatie en de keuzemogelijkheden van de menu’s. Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact op via info@rollthedice.nl

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice

Eén gedachte over “Roll The Dice barbecue”

  1. Ik ben er bij! Speciaal voor de bbq om ik helemaal vanuit het buitenland naar Veldhoven 😉

Reacties zijn gesloten.