WizLuck bij Roll The Dice

WizLuckAanstaande zaterdag, 10 augustus, hebben we weer onze spellenavond. We hebben net bericht gekregen dat Jacques van de Wal gaat langs komen met zijn spel, WizLuck. De naam van het spel zegt het natuurlijk al, er komt geluk bij kijken. Dit wordt voornamelijk bepaald door de dobbelsteenworp. Daarna is het aan de speler om deze worp goed in te zetten. Voor meer uitleg over het spel verwijs ik je graag naar de facebookpagina van WizLuck.
Jacques wil graag een twee speler, drie speler en vier speler variant laten spelen. Als je zeker wil zijn dat je kan aanschuiven, kan je een mailtje sturen naar info@rollthedice.nl dan noteer ik je op de lijst. Alle spellen beginnen tussen 19h00 en 20h00. Na het spelen zal er ook weer naar je bevindingen gevraagd worden.
WizLuck2

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice