Foto’s spellenavond augustus

WizLuck
WizLuck

Afgelopen weekend hadden een mooi afsluiter van de vakantie, namelijk onze spellenavonden. Bij de jeugd was het weer erg gezellig, iedereen was blij dat de vakantie eindelijk gedaan was en dat ze weer naar school kunnen 😉
Ook bij de volwassenen was het weer een erg gezellige drukte en zoals inmiddels de traditie wil hebben we ook nu weer een tweede zaaltje moeten openen.

We hadden deze keer bezoek van Jacques met zijn spel WizLuck. Bart en ik hadden wel zin om dit spel eens uitgebreid te testen. Toen we net de uitleg zouden gaan krijgen, kwamen Mieke en Kees ook nog aanschuiven waardoor we de vierpersoons versie gingen spelen. Achteraf gezien had Kees misschien beter niet mee gedaan ;). Binnenkort zal ik mijn bevindingen van dit spel uitgebreider op de site zetten, maar ik het kort is het spel gebaseerd op Mens Erger Je Niet. Met als groot verschil dat je geld kan verdien, maar ook kunt verliezen. De speler met het meeste geld op het einde mag zich winnaar noemen. Op dit moment is het nog een zeer abstract spel, maar ik heb van Jacques vernomen dat daar verandering in gaat komen. Via deze weg willen we Jacques nog maals hartelijk bedanken voor zijn komst.

De foto’s van de spellenavond staan inmiddels in ons online fotoalbum. Veel plezier met het nagenieten.

Graag wil ik alle leden nog eens herinneren aan de jaarlijkse barbecue die volgende maand doorgaat. meer informatie en het inschrijfformulier zijn hier terug te vinden.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice

2 gedachten aan “Foto’s spellenavond augustus”

  1. Pieter, het is Kees (zonder t).
    Ik vond het een erg leuk spel. En Jacques heeft ons verzekerd dat hij ook wat aan ons gehad heeft, dus voor beide partijen een geslaagde avond geweest.

Reacties zijn gesloten.