Ducosim zomerbeurs op zaterdag 7 september

Komende zaterdag vindt in Amersfoort de Ducosim Winterbeurs plaats. Dit is een compacte en gezellig beurs voor spelliefhebbers georganiseerd door de Nederlandse spellenvereniging Ducosim. In de zaal staan genoeg tafels om altijd een plaatsje te kunnen vinden waar spellen gedemonstreerd worden. Daaromheen staan verkoopstands met een uiteenlopend aanbod van oude en nieuwe spellen. Bij de meeste verkoopstands kun je ook gebruik maken van de Ducosim korting.

Roll The Dice is aanwezig op de beurs met een aantal demonstrateurs voor Tactic-Selecta en organiseert in samenwerking met 999 Games het Nederlands Kampioenschap Carcassonne. Verder is er een Bring en Buy stand waar je jouw oude spellen kunt laten verkopen of waar je voor een goede prijs een tweedehands spel kunt aanschaffen. Er worden toernooien georganiseerd voor verschillende miniatuurspellen. Heb je zelf een goed spel idee? Ga dan naar de 999 GamesBring and Try stand om het te demonstreren en misschien gaat 999 Games er dan mee aan de slag.

De beurs begint om 10 uur en duurt tot 17:30 uur. Als Ducosimlid mag je gratis naar binnen. De entree voor niet-leden bedraagt € 7. De beurs wordt gehouden in de Flint te Amersfoort. Kijk voor meer informatie op de website van Ducosim: Zomerbeurs 2013.

Update 4-9-2013: Roll The Dice gaat de spellen Pandemie, Hotel, Mascarade en Hanabi demoën.