Spellen aan Zee 2013 op zondag 8 september

Komende zondag 8 september zal de vierde editie van Spellen aan Zee in Den Haag plaatsvinden. Spellen aan Zee is een kleine beurs met veel grote deelnemers. De meeste grote Nederlandstalige uitgevers zijn aanwezig, zoals: 999 Games, Tactic-Selecta, The Game Master, etc.

Jong en oud kunnen daar allerlei nieuwe en oude spellen spelen. Het NK Dominion zal hier plaatsvinden. Als je wilt leren hoe je Rubiks kubus kunt oplossen doe dan mee met de workshop Rubiks kubus oplossen. Er is een Bring & Buy stand waar je jouw oude spellen kunt laten verkopen terwijl je zelf lekker over de beurs rondloopt. Roll The Dice is aanwezig en demonstreert voor Tactic-Selecta de spellen: River Dragon, Pandemie, Mascarade, Hotel, Perudo, Lady Alice en Iknow.

Om een beter idee te krijgen van deze beurs kun je de onderstaande video bekijken met een verslag van de 2012 editie. Kijk voor meer informatie op de website van Spellen aan Zee.