Spellenspektakel 2013 live

Demo Toc Toc Woodman
Demo Toc Toc Woodman
Vandaag en morgen vind het beursgebouw in Eindhoven het 25ste spellenspektakel plaats. Natuurlijk heeft Roll The Dice ook weer de nodige ruimte ingepalmd om iedereen aan het spelen te krijgen. Naast al het nieuws uit Essen wat we hebben meegebracht, hebben we ook een groot deel van de collectie mee. Hierdoor is er keuze genoeg voor iedereen. Ook organiseren we een open King of Tokyo toernooi. Gewoon even langs de Roll The Dice stand komen, standnummer 102, en je kan aanschuiven.

Hieronder hebben we Twitter losgelaten om de berichten over het Spellenspektakel te vinden. Natuurlijk gaan we als Roll The Dice ook proberen om hier ons steentje aan bij te dragen door wat berichten te posten gedurende het weekend, als de drukte het toelaat.

De foto’s staan inmiddels online. Zaterdag, zondag.


Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice