Spellenzondag 24 november

Overzicht spellenzondag februari 2013
Overzicht spellenzondag februari 2013
Het is al weer een tijd geleden, maar eindelijk is het dan weer zo ver. De spellenzondagen komen er weer aan. De eerste staat gepland voor zondag 24 november. vanaf 11h00 is iedereen welkom in De Nieuwe Band in Veldhoven. Spelen kan dat tot 18h00. De entree voor leden is gratis en niet leden betalen 2 euro. Naast alle nieuwe spellen uit Essen en van het Spellenspektakel, hebben we ook de oneven kratten bij. Hierin zitten onder andere: 7 Wonders, Merkator en Tzolk’in met de nieuweste uitbreiding, Tribes & Prophecies.

Graag wil ik nog even doorgeven dat alle uitgeleende spellen uiterlijk op zaterdag 14 december ingeleverd moeten zijn in verband met het herindelen van alle spellenkratten! Op de spellenzondag van 29 december zal er gewerkt worden met de nieuwe kratindeling.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice

Eén gedachte over “Spellenzondag 24 november”

Reacties zijn gesloten.