Inschrijven Ticket to Ride Toernooi

TTR2014Op zondag 26 januari 2014, tijdens de spellenzondag, organiseert Roll The Dice in De Nieuwe Band een Ticket to Ride kwalificatietoernooi. Dit toernooi is onderdeel van een wereldkampioenschap ter ere van de tiende verjaardag van het spel Ticket to Ride en zowel leden als niet-leden kunnen hier kosteloos aan deelnemen. De minimale leeftijd om deel te kunnen nemen is 18 jaar.

Meer informatie over de te spelen spellen kan je hier terug vinden.

Om zeker te zijn van een plek in het kwalificatietoernooi raad ik je aan je vooraf aan te melden door een e-mail te sturen naar inschrijven@rollthedice.nl met daarin je voor- en achternaam en je telefoonnummer. Je krijgt een bevestiging van je aanmelding.

Op 11 januari 2014, tijdens de Roll The Dice spellenavond voor volwassenen, is het mogelijk de verschillende spellen te oefenen en vragen te stellen over de spellen en het toernooi. Ook kan je je vragen per e-mail stellen via inschrijven@rollthedice.nl.

De spellenzondag op 26 januari gaat natuurlijk gewoon door, dus wanneer je niet mee doet met het toernooi kan je wel gewoon spellen komen spelen.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice