Spellenzondag 23 februari

zondag jan14Zondag 23 februari hebben we weeral onze laatste spellenzondag van deze winter. In het najaar, 23 november om precies te zijn, beginnen de spellenzondagen weer terug. Zondag zijn de deuren van de Nieuwe Band weer geopend vanaf 11h00 tot 18h00. Tijdens deze dag zullen de spellen uit de verkoop ook verdeeld worden. Alle spellen die niet verkocht zijn, zijn ook aanwezig en worden aan dezelfde prijzen verkocht. Hier geldt dan, wie het eerst komt heeft de meeste keuze. Ook de mensen die hebben meegedaan met de gezamenlijke inkoop bij spelmagazijn, kunnen normaal gezien hun spellen ophalen.

Verder hebben we natuurlijk weer de spellen uit de even kratten bij waaronder: Tikal, Zombicide en City of Horror.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice

Eén gedachte over “Spellenzondag 23 februari”

  1. Op verzoek van sommigen zal ik deze zondag nogmaals het Game of Thrones bordspel meenemen. Mocht je mee willen spelen, zorg dan dat je een beetje op tijd bent want het spel duurt enkele uren om te spelen.

Reacties zijn gesloten.