Fotoboek Roll The Dice

FotoboekAfgelopen spellenavond hebben we ons fotoalbum naar aanleiding van 15 jaar Roll The Dice voorgesteld aan onze leden. Iedereen heeft ook de kans gekregen om dit te bekijken. Tijdens Zuiderspel zullen we dit album natuurlijk ook bij hebben en zal dit voor het grote publiek te zien zijn op onze stand, het themaplein. Enkele mensen hebben al aangegeven ook zo’n boek te willen. Natuurlijk kunnen we deze nog nabestellen voor de liefhebbers. Ik verwacht dat de kosten rond de 35 euro gaan komen. Dit kan nog wat afwijken door het aantal dat we nodig hebben. Mensen die graag een fotoalbum willen bestellen, kunnen dit doen door een mailtje te sturen naar info@rollthedice.nl. Dit kan tot en met vrijdag 28 maart, dus iedereen heeft tijdens Zuiderspel nog de kans om het alvast in te kijken.
Inmiddels staan de rest van de foto’s die die avond gemaakt zijn, ook weer in het fotoalbum.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice

Eén gedachte over “Fotoboek Roll The Dice”

Reacties zijn gesloten.