Foto’s spellenavond – 15 jaar Roll The Dice

Gisteren was het dan aan de volwassenen om te kijken wat we voor hen in petto hadden. Na een speech van Stef was het dan eindelijk zo ver … de taart voor 15 jaar Roll The Dice. Ik heb al heel wat taarten gezien, maar dit is toch wel een van de toptaarten. Allemaal verschillende eetbare spellendozen. Na het fotomoment, aangezien iedereen toch wel een foto wou, hebben we taart aangesneden en kon iedereen meegenieten van deze taart. Ik kan zeggen dat hij ook smaakte zoals hij er uit zeg: ontzettend lekker.

Naast de lekkere taart hadden we ook nog bezoek van Waterfall Games met hun spel Spexxx. Als cadeautje voor ons 15 jarig bestaan mochten we ook een exemplaar van Spexxx toevoegen aan de collectie. Bij Spexxx mag een aantal keer met de dobbelstenen werpen. Met de geworpen combinatie moet je dan proberen je blokjes zo goed mogelijk op het bord te zetten om zo punten te scoren, en de ander andere spelers in de weg te zitten. Bedankt Waterfall Games!

In verband met de taart en de cupcakes mag een dankwoord zeker niet ontbreken. Natuurlijk in de eerste plaats Debbie van taartwereld.com. Zij heeft deze taart speciaal voor ons gemaakt. Aangezien het thema toch wel heel specifiek was, is er door Angelique en Renee ook een hoop scanwerk gebeurd om te zorgen dat de taart helemaal naar onze wens gemaakt kon worden. Als laatste: alle aanwezigen, zonder jullie hadden we dit niet zo kunnen vieren en hadden we de taart zeker niet op gekregen. Bedankt allemaal.

Alle foto’s staan inmiddels online.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice

2 gedachten aan “Foto’s spellenavond – 15 jaar Roll The Dice”

  1. Renee heeft echt al het scanwerk gedaan hoor. 🙂
    Ik heb alleen maar de taart en cupcakes geregeld.

  2. Jullie ook heel erg bedankt voor deze leuke opdracht! Superleuk om eens iets binnen dit thema te maken!!

Reacties zijn gesloten.