Bedankt 999 Games

ConcordiaAfgelopen weekend kwam er een aangename verrassing met de post binnen. Na de verplichte handtekening om het pakketje in ontvangst te mogen nemen, nieuwsgierig als altijd gelijk het pakketje open gemaakt. Bovenaan een verjaardagskaart?! 999 Games feliciteert Roll The Dice met haar 15 jarige bestaan. Natuurlijk zat er niet alleen een kaartje in de doos, maar ook hun nieuwste spel: Concordia.
Inmiddels heb ik de spelregels al eens doorgenomen en is de nieuwsgierigheid om dit te kunnen spelen alleen maar erg toegenomen. Dus binnenkort maar eens snel op tafel leggen. Vanaf de spellenavond van mei is Concordia natuurlijk ook te spelen op onze spellenavonden.

Namens alle leden van Roll The Dice, bedankt 999 Games!

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice

2 gedachten aan “Bedankt 999 Games”

  1. Heel leuk gebaar van 999 Games!
    En Pieter, ik speel graag een keertje mee. Klinkt alsof we binnenkort eens een spellenavond moeten plannen 😉

    1. Inmiddels al een testspel met 3 spelers gedaan, 1 van die drie gaat hem ook kopen (ik ben het niet). Dus dat zegt genoeg over dit spel.

      Aanstaande zondagavond iets op het programma staan Bart?

Reacties zijn gesloten.