Roll The Dice Kickstarter update #9

rollthedice-kickstarter-updateNa een lange stilte van onze kant, het aantal interessante projecten is eigenlijk niet bij te houden, komen we deze week met een kleine update van 2 spellen. Waarom twee spellen? Heel makkelijk, dit zijn twee projecten van Nederlandse bodem, dus die willen we wel even een duwtje in de rug geven.

Velen mensen op Kickstarter hebben ondervonden dat de douane ook graag een graantje meepikt dus is er een klain label ontworpen. Als er bij staat dat het project EU Friendly is, wil zeggen dat ze het spel voor de Europese markt versturen vanuit de EU, zodoende moeten er geen invoerrechten op betaald worden. Dit staat los van eventuele verzendkosten!Als je meer informatie over de werking van Kickstarter wilt kan je die hier terug vinden.

The Dutch East Indies

Hijs de zeilen, ruil met locals, upgrade je schepen, ontwijk piraten en steel van je tegenstanders! In The Dutch East Indies is dat allemaal aan de orde van de dag, als je probeert zo snel mogelijk edelstenen te verzamelen!
The Dutch East Indies op boardgamegeek.

Pirates! The Card Game

In Pirates! begint elke speler met één boot, door andere boten te veroveren en avonturen succesvol af te ronden breidt je je vloot uit. Het spel is afgelopen wanneer je 7 piratenpunten hebt verzameld, deze zijn te vinden op schepen of avonturen. Het spel eindigt ook wanneer je alle schepen van je tegenstanders veroverd hebt.
Pirates! The Card Game op boardgamegeek

In de loop van volgende week zullen de eerste projecten online gaan vanuit Nederland. Nu moet je als Nederlander nog een omweg maken via Engeland of Amerika om je project online te krijgen. Dat hoeft dan niet meer. Elwin Klappe zal een van de eerste Nederlanders zijn die zijn spel, BlockYou!, dan op Kickstarter zal zetten. Helaas is er nog niet meer bekend over dit spel.

Ben je zelf een interessant spel tegengekomen op Kickstarter, mag je het gerust doorgeven door een mailtje te sturen naar info@rollthedice.nl

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice

Eén gedachte over “Roll The Dice Kickstarter update #9”

Reacties zijn gesloten.