Weekendje weg

Maharadja
Concordia
In het weekend van 23 tot 25 mei zijn we met een twaalftal mensen weer op weekend geweest naar Bergeijk. We waren weer te gast bij SBP Outdoor. Vrijdagavond was er nog een lichte maaltijd voorzien, maar de nadruk lag hem vooral bij het spelen van spellen.

Na een spelletje Maharadja toch nog maar begonnen aan Concordia. Inmiddels was het al middernacht voorbij dus dan maar even een kort simpel spelletje bovenhalen, aangezien de concentratie ook al wat verder te zoeken was. Mijn afsluiter van de eerste dag was Seven Dragons, maar wel gelijk twee keer achter elkaar.

Compounded
Compounded
Na een best korte nacht, lag trouwens niet aan het bed, maar aan mijn eigen biologische klok, en een lekker ontbijtje was het natuurlijk weer tijd voor een bordspel. Het voorstel was om Cuba (met uitbreiding) te spelen, aangezien dit spel hoog in mijn persoonlijke favorieten staat, zeg ik hier natuurlijk geen nee tegen. Misschien maar goed ook, anders mochten de andere spelers even door de spelregels heen. Inmiddels was het middag dus even tijd gemaakt voor een lunch. Na de lunch doken we het lab in om wat chemische reacties te maken. Inderdaad Compounded lag op tafel. Deze werd erg gesmaakt door de medespelers, aangezien ze hem later op de dag nog eens gespeeld hebben. Na Compounded hadden we nog even tijd voor dat we aan het avondeten moesten beginnen, iemand moet er koken! Even een kamelenrace, in de vorm van Camel Up, of is het nu Camel Cup?, op tafel gelegd.

De cache is gevonden!
De cache is gevonden!
Dan was het tijd om de magen weer te vullen, het was even een kleine uitdaging, aangezien niet alle gaspitten zin hadden om mee te werken, maar uiteindelijk heb ik geen klachten gehad over het eten, dus zal het wel goed gekomen zijn. Na het eten hebben we met een groep toch even de benen gestrekt en hebben een introductie Geocaching gekregen . Het was zeker niet de moeilijkste, maar erg interessant. Zelf zo interessant dat ik er een nieuwe hobby bij heb!

Hierna was het dan toch weer tijd om te doen waarvoor we gekomen zijn … Deze keer mocht ik The Manhattan Project uitleggen en meespelen. Niet een alledaags thema, kernbommen maken, maar wel een erg leuke worker-placement. Aangezien we inmiddels zondag waren, zij we overgestapt naar het lichtere werk en stonden er voor mij nog enkele potjes Coup en een spelletje Take 5! op het programma. Na deze spellen was het drie uur ’s nachts en dringend tijd voor mij om naar huis te rijden. De zondag kon ik er helaas niet meer bij zijn, maar van wat ik gehoord heb, was dit ook nog zeer aangenaam.

Camel Up
Camel Up
De andere aanwezigen kunnen natuurlijk hieronder bij de reacties ook hun verhaal kwijt als ze dat willen. Voor meer foto’s verwijs ik iedereen graag naar onze fotopagina.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice

3 gedachten aan “Weekendje weg”

  1. Wanneer is de volgende? Ik wil ook nog een keer wel mee op weekend 😛

  2. jaaa stom lichaam!! Het enige weekend in het jaar (of eigenlijk met Essen ook niet…) dat ik niet ziek mag worden wordt ik ziek 🙁

Reacties zijn gesloten.