Asmodee neemt Days of Wonder over

Asmodee_logoAsmodee, de Franse uitgever/distributeur van bordspellen, heeft de Amerikaanse uitgever Days of Wonder overgenomen. Asmodee verdeelt al jaren in Europa de spellen van Days of Wonder. De reden van de overname is om de bekendheid, vooral in Amerika, te vergroten. Days of Wonder blijft voorlopig nog het bedrijf dat ze zijn, enkel het management is handen van Asmodee. Bestuurders van Days of Wonder komen mee in het bestuur van Asmodee. Of dit allemaal zo zal blijven, dat zal de tijd ons vertellen. Zowel op de site van Asmodee als van Days of Wonder zijn nog geen (pers-)berichten verschenen ivm deze overname, maar zowel op Boardgamegeek als op Forbes wordt deze overname al vermeld. Ik neem aan dat beide bedrijven binnenkort wel met een mededeling komen.
Days of Wonder

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice