Spellenzondag 23 november

EnigmaInmiddels zitten de grote spellenbeurzen er weer op en worden de dagen korter en korter. Een ideaal moment om de troosteloze zondagen ook weer wat nuttiger in te vullen. Hoe kan dit beter dan met een leuk spel? Daarom gaan we weer van start met de spellenzondagen bij Roll The Dice. Voor wie de spellenzondagen nog neit kent, dit is eigenlijk een mix van de jeugdavond en de volwassenenavonden. Oftewel, iedereen is welkom. We spelen vanaf 11h00 tot 18h00 in De Nieuwe Band aan de Van Aelstlaan 14 in Veldhoven, dit is waar de volwassenenavonden doorgaan. We zorgen ervoor dat er ’s middags wat kleins gegeten kan worden.
Naast de oneven kratten, zullen ook de nieuwe spellen van Spiel aanwezig zijn, deze staan in de spellenlijst onder het kratnummer 99 in de lijst.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice