Rielekst bezoekt Roll The Dice – 13 december

RielekstOp zaterdag 13 december komt Rielekst nog eens op bezoek bij Roll The Dice. Deze Nederlandse uitgever was vooral bekend van hun kaartspel en memorie spel Kumbu. Beide spellen vallen op door het dubbelzijdig gebruik van de kaarten. Clover is hun jongste telg van de spellen. Naast deze leuke spellen hebben ze onder het label Epstrekt ook enkele abstracte spellen uitgebracht waaronder Mixtour en Pulce en natuurlijk mogen we de nummer één van Roll The Dice top-30 van het Spellenspektakel 2014 niet vergeten: Samsara.
Naast deze, inmiddels door hen, uitgegeven spellen, zullen ze ook enkele testversie van toekomstige spellen meebrengen. Hierbij moet even door de layout heen kijken, en gaat het vooral op het spel. Dit moet volledig getest worden. Dus als je zin hebt om hieraan mee te werken, kom dan zeker langs op de spellenavond van 13 december.

Naast het bezoek van Rielekst hebben we natuurlijk ook onze gewone spellenavond en zijn de spellen uit de even kratten ook gewoon aanwezig.

Op vrijdag 12 december is het ook weer onze laatste spellenavond voor de jeugd van dit jaar. Zij zijn weer welkom vanaf 19h00 in de MFA Noord in Veldhoven.

Via deze weg wil ik ook nog eens vragen dat iedereen die spellen uitgeleend heeft, deze uiterlijk het weekend van 12 en 13 december weer inlevert. Eind december gaan we weer alle kratten herindelen en daarbij hebben we alle spellen nodig. Mocht je er niet bij zijn dat weekend, en je hebt nog een spel wat ingeleverd moet worden, mail dan even naar info@rollthedice.nl.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice