Roll The Dice Kickstarter update #12

rollthedice-kickstarter-updateNa een (te) lange stilte van Kickstarter updates, kom ik vandaag met vier spellen die momenteel lopen en allemaal uit Nederland komen. De meesten waren zelfs afgelopen weekend gewoon te spelen tijdens Zuiderspel. Over de werking van Kickstarter hebben we al eens een mooi stukje gepost, dus daar verwijs ik graag naar als je daarover meer informatie wenst.

Cave Pilot 55

Bij Cave pilot 55 probeer je met je vleermuis-vliegtuig zo snel mogelijk door de grotten met vele uitdagingen te vliegen om zo de meeste reputatiepunten te scoren.
Cave Pilot 55 op internet.
Cave Pilot 55 op boardgamegeek

Linkeballen

Ga met elkaar de confrontatie aan tijdens een wielerwedstrijd. Pik iemand zijn wind, die aan wieltjes zuigen, … alles wat je tijdens een wielerwedstrijd ziet kan je hier ook doen. Het doel van deze wedstrijd is natuurlijk om als eerste over de streep te komen en met je eigen wielerploeg de meeste punten te scoren.
Linkeballen op internet.
Linkeballen op boardgamegeek

Hylaria

FableSmith kennen we al van “Ortus” en “Oh no …invasion”. Bij hun nieuwste spel, Hylaria, vorm je twee teams en probeer je door een geheime code, gebarentaal, … elkaar zo goed te begrijpen, maar zorg er voor dat het andere team er niets van snapt. Kortom hilariteit aan de tafel, zoals de titel al aangeeft.
Hylaria op internet.
Hylaria op boardgamegeek

WITCH

WITCH is een role-playing bordspel. Je hebt je ziel verkocht en hierdoor gaat er een nieuwe wereld open binnen in de huidige wereld. Kan jij deze overleven?
WITCH op internet.

Ben je zelf een interessant spel tegengekomen op Kickstarter, mag je het gerust doorgeven door een mailtje te sturen naar info@rollthedice.nl

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice