ITTD: Het verslag

ITTD1Op zaterdag 11 april was het International TableTop Day. Ook bij Roll The Dice hebben we hier aandacht aan besteed. Met een spellendag van 14h00 tot 2h00 en diverse activiteiten. Al vrij snel was het heel druk op onze speellocatie. 999 Games had een aantal spellen ter beschikking gesteld om een flinke tijdreis te maken: van het Stenen tijdperk tot Star Realms en alle tijdperken die daar tussen liggen konden gespeeld worden. We mochten hierbij ook twee nieuwigheden aan de leden voorstellen, namelijk In de Voetsporen van Marco Polo” en “El Grande Big Box“. Beide spellen vielen erg in de smaak. Mensen die met de geselecteerde spellen meespeelden kregen ook nog een leuke attentie van 999 Games.

In de voetsporen van Marco Polo
In de voetsporen van Marco Polo
Gedurende de dag kon een quiz gespeeld worden, met voor de winnaars een leuk prijsje. Na het eten bleef het druk en werden nog vele spellen op tafel gelegd. Het was een zeer geslaagde dag, waarin we ook weer een aantal nieuwe mensen hebben mogen begroeten.
De quiz van deze dag kan nog gespeeld worden op http://www.getkahoot.com . ​Typ in het zoekscherm: International TableTop Day 2015 in. Of rechtstreeks via deze link. Je moet hiervoor wel ingelogd zijn.

Inmiddels hebben we alle foto’s ook online staat.

Onze volgende speelmomenten zijn:
Vrijdag 8 mei vanaf 19h00: Jeugdavond
Zaterdag 9 mei vanaf 19h00: Spellenavond