Zomerspel 2015

ZomerspelVorig jaar rond het begin van de zomer is er nieuwe spellenbeurs bij gekomen in Gent, België. Na het succes van vorig jaar, gaat deze beurs, eigenlijk moet ik zeggen festival, ook dit jaar weer door in Gent. Aangezien de capaciteit van de zalen het eerste jaar al bereikt werd, zijn ze dit jaar genoodzaakt om te verhuizen.

20 en 21 juni 2015 gaan de deuren van de Eskimo Fabriek in Gent open voor de spellenfestival. Het thema dit jaar is de piraterij, genoeg spellen met dit thema te vinden lijkt me. Er is gekozen om drie grote zones te creëren: de familie zone, de strategische zone en de thematische zone. Kortom voor ieder wat wils. Daarnaast is er ook gedacht aan de iets minder fanatieke spelers, zij kunnen genieten van een cocktail of aanschuiven aan de barbecue.

Voor meer informatie, ga naar Zomerspel.be.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice