Spiel ’15

spielHet duurt nog enkele maanden, maar Spiel ’15 komt al dichterbij. Vanaf donderdag 8 oktober tot en met zondag 11 oktober staan de deuren van de Messe in Essen weer open voor spellenliefhebbers uit de hele wereld.

Tijdens Spiel komen er weer enkel honderden nieuwe spellen uit. Allemaal testen en/of meebrengen is onbegonnen werk. Daarom zijn we met de bordspeladviescommissie begonnen om een lijst samen te stellen met spellen die we zeker niet mogen missen. Omdat wij waarschijnlijk ook wat spellen over het hoofd zien, vragen we jullie medewerking.

Zoals al enkele jaren houden we een lijst bij op Boardgamegeek.com. Hier kan iedereen spellen aangeven die interessant kunnen zijn voor Roll The Dice. Dus jullie kunnen deze lijst ook gewoon aanvullen.

Om deze lijst te zien of aan te vullen, klik dan op volgende link: Essen 2015 – Roll The Dice. Als je een spel wilt toevoegen, klik dan op “Add Item” en volg de aangegeven stappen (je hebt hiervoor wel een gratis boardgamegeekaccount nodig). Een kleine motivatie bij de spellen is altijd meer dan welkom.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice