Spellenzondag 25 oktober – Waterfall Games

Zondag 25 oktober hebben we weer onze maandelijkse spellenzondag. Deze keer komen de mensen van Waterfall Games zijn. Wij kennen ze vooral van hun spel Spexxx. Momenteel zijn ze bezig met een nieuw spel. Hiervan hebben ze waarschijnlijk een prototype bij waardoor iedereen de kans heeft om dit eens te spelen en zijn op- en aanmerkingen kan geven. Voor spelbedenkers zijn dit zeer belangrijke gegevens, aangezien wij ook het kopende publiek zijn later. Daarnaast zal natuurlijk ook Spexxx gewoon te spelen zijn.

Alle spellen die we als Roll The Dice hebben meegebracht van Spiel zullen ook te spelen zijn. Aangezien we deze nog niet allemaal hebben kunnen spelen, zullen ze dus ook niet allemaal uitgelegd kunnen worden. Deze spellen zijn ook nog niet uit te lenen. Wil je weten welke spellen dit zijn? Kijk bij de uitgeleende spellen. We hebben deze onder lidnummer “0” uitgeleend.

Zondag is De Nieuwe Band geopend vanaf 11h00 en spelen kan tot 18h00. Graag willen we er iedereen nog eens op attent maken dat je best kan parkeren bij de naastgelegen MFA, op de Sterrenlaan. De parkeerplaatsen voor de Nieuwe Band zijn heraangelegd en daardoor is er veel minder parkeerplaats in de Van Aelstlaan. Klik hier voor de routebeschrijving.

Agenda:

 • Zaterdag 7 en zondag 8 november: Spellenspektakel
 • Vrijdag 13 november: Jeugavond
 • Zaterdag 14 november: Spellenavond met bezoek van Henmar Games
 • Zondag 29 november: spellenzondag
 • Auteur: Pieter

  Secretaris Roll The Dice

  3 gedachten aan “Spellenzondag 25 oktober – Waterfall Games”

  1. Niet vergeten dat aanstaande zaterdag op zondag nacht de klok een uurtje terug wordt gezet. Dus je mag wat langer slapen dit weekend.

  Reacties zijn gesloten.