Splendor toernooi op het Spellenspektakel

SplendorDit jaar is Splendor door de jury van de Nederlandse Spellenprijs, de kwaliteitsprijs voor in het Nederlands gepubliceerde gezelschapsspellen, in de categorie familiespellen gekozen tot winnaar.

Splendor is een kaartspel voor 2-4 spelers over het verzamelen van edelstenen. Het spel is ontworpen door Marc André en wordt uitgegeven door Space Cowboys.

De jury oordeelt over Splendor: een overzichtelijk en toegankelijk verzamelspel. Investeren en incasseren, doe het net even wat slimmer en zit daarmee je medespelers dwars. Het is keer op keer een leuke uitdaging om een zo voordelig mogelijk spoor naar de winst te vinden. Splendor komt niet alleen tot zijn recht in een vriendelijke setting, maar schittert ook met het mes op tafel.

Om Splendor daarom extra in het zonnetje te zetten organiseren Tactic Selecta en Roll The Dice dit jaar weer een Splendor Toernooi op het Spellenspektakel in Eindhoven. Durf jij de uitdaging aan? Kom dan op zaterdag 7 of zondag 8 november naar het Spellenspektakel en schrijf je in voor een van de vier voorrondes. Je hoeft geen inschrijfgeld te betalen en het is niet nodig je vooraf aan te melden. Deelname is mogelijk vanaf 8 jaar.

Neem plaats aan één van de tafels op zaterdag of zondag tussen 10:30 en 13:45 uur en strijd mee om in 4 rondes (voorronde, kwart finale, halve finale en finale) al je tegenstanders te verslaan en als Splendor kampioen van de dag gekroond te worden. Er is een leuke “goodie” voor elke deelnemer van het toernooi en prijzen voor de finalisten worden beschikbaar gesteld door Tactic Selecta.

Tijdschema

    Tactic (afbeelding)

  • 10h45 – 11h45: Voorronde 1
  • 11h45 – 12h45: Voorronde 2
  • 12h45 – 13h45: Voorronde 3
  • 13h45 – 14h45: Voorronde 4
  • 15h00 – 16h00: Kwartfinale
  • 16h00 – 16h45: Halve finale
  • 16h45 – 17h30: Finale
  • aansluitend de prijsuitreiking