Splendor Toernooi – verslag

SplendorOok dit jaar organiseerde Tactic samen met Roll The Dice het Splendor toernooi op beide dagen van het Spellenspektakel. Tijdens de voorrondes kon iedereen vanaf acht jaar plaatsnemen aan een van de tafels om zo zichzelf te plaatsen voor de kwartfinale. Lukte dit niet dan was er toch een leuke goodie voor iedereen. Ruim 200 deelnemers durfde deze uitdaging aan te gaan en uiteindelijk streden per dag 32 deelnemers in de kwartfinale om zo een plekje te bemachtigen in de halve finale, waar aan 2 volle tafels werd gestreden voor die felbegeerde plaatsen aan de finale tafel. Uiteindelijk mochten Pascal Jegers en Stan van Rooijen zich na vier rondes kronen als Splendor Kampioenen. Pascal versloeg zaterdag Femke Koning (2e), Martijn van Berkel (3e) en Sanne Loomans (4e). Op zondag deed Stan van Rooijen hetzelfde, hij versloeg Joran van Gevenbroek (2e), Ronald Treur (3e) en Mathijs Pels (4e).

Voor de foto’s kan je terecht op onze fotopagina.

Ik zou graag mijn team en alle deelnemers bedanken die dit tot een geslaagd toernooi hebben gemaakt. Verder wil ik het Spellenspektakel en het beursgebouw bedanken voor de tijd en ruimte die we hebben gekregen om dit toernooi weer mogelijk te mogen maken. En uiteindelijk Tactic voor het beschikbaar stellen van alle goodies en mooie prijzen.