Oproep voor de Top 10 meest gespeelde spellen van 2015

roll-the-dice-top-10-meest-gespeeld-2015Ben je lid van Roll The Dice en houd jij bij hoe vaak je welke spellen speelt, bijvoorbeeld op BoardGameGeek? Stuur dan je Top 10 meest gespeelde spellen van 2015 naar webmaster@rollthedice.nl en dan plaatsen we die op de Roll The Dice website. Jouw lijst moeten we voor 31 december ontvangen hebben (dat is dus uiterlijk op 30 december, maar liever eerder).

Je mag er extra tekst omheen zetten – bijvoorbeeld een opmerking per spel of een algemene beschouwing – maar je mag het ook tot een minimum beperken. Neem de ruwe BoardGameGeek lijst en pas die aan door bijvoorbeeld een basisspel en uitbreidingen als één spel te tellen. Geef ook het totaal aantal spellen dat je in 2015 gespeeld hebt door. Bekijk voorbeelden van deze Top 10 meest gespeelde spellen van de vorige jaren op de website: meest gespeeld.

Eén gedachte over “Oproep voor de Top 10 meest gespeelde spellen van 2015”

Reacties zijn gesloten.