Waterfall Games op bezoek – zondag 24 januari

Zondag 24 januari hebben we weer onze maandelijkse spellenzondag. Deze keer komen de mensen van Waterfall Games zijn. Nadat ze de vorige afspraak helaas moesten afzeggen op het laatste moment. Wij kennen ze vooral van hun spel Spexxx. Momenteel zijn ze bezig met een nieuw spel. Hiervan hebben ze waarschijnlijk een prototype bij waardoor iedereen de kans heeft om dit eens te spelen en zijn op- en aanmerkingen kan geven. Voor spelbedenkers zijn dit zeer belangrijke gegevens, aangezien wij ook het kopende publiek zijn later. Daarnaast zal natuurlijk ook Spexxx gewoon te spelen zijn.

Zondag is De Nieuwe Band geopend vanaf 11h00 en spelen kan tot 18h00. Graag willen we er iedereen nog eens op attent maken dat je best kan parkeren bij de naastgelegen MFA, op de Sterrenlaan. De parkeerplaatsen voor de Nieuwe Band zijn heraangelegd en daardoor is er veel minder parkeerplaats in de Van Aelstlaan. Klik hier voor de routebeschrijving.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice